Blogger Backgrounds

Thursday, April 21, 2011

Riang ria dalam trolley....

gambaq2 kat bawah ni, just wanna show amin's feel when ibu bawak jalan2 n letak amin dalam trolley..... the way amin jerit2, gelak2 n sebagainya boleh buatkan ibu tergelak sorang2 bila ibu tengah bawak keta nak p keja n time2 ibu dok sorang2 kat opis n lab.... I really missed u my dear son...... every single day, everytime, every second....huhu...Feeling plak ibu time2 camnih... keja bertimbun2, tapi ibu nak rindu amin jugak..... hehe..... Nak tido, x ngantuks plak...


muka riang ria amin dalam trolley.....

tengah tengok apa tu amin?
Muka budak nakal nak cekau baju2 kat supermarket tuh..

baca katalog dalam trolley... pastu koyak2an katalog tuh... baru puas hati kan amin?


Thanks Allah for giving me such a wonderful son... Ibu sayang amin sgt2.... ummmuuuaaahhhh

No comments:

Post a Comment