Blogger Backgrounds

Wednesday, April 20, 2011

Gara2 terkepit pintu...

Entry ibu kali ni pasal amin terkepit pintu last two weeks.... kuku amin jadi kehitam2an la lepas kena kepit pintu tu... hehe.. biasala, budak nakal... memang ada je la keja nak bagi sakit diri sendiri yang dia nak buat.... Tapi, yang ibu nak citer ni pasal semalam punya hal.... Tiba2 kuku amin lekang dari jari... huhu.... seriau ibu tengok... tapi amin cool je... x sakit la tuh... hehe...


Ni la kuku amin yang kena kepit pintu tu.... bertukar warna sudah.... (tembamnya jari amin.. mak teh kata sedap ni kalu jari camni yang uli tepung buat pastri... hehe)

Semalam, kuku tu dah start lekang.... Tapi ada sket lagi still lekat la kat isi bawah kuku amin tu...


Tok try nak potong la coz amin dok main2 ngan kuku tu.. Amin dok tarik2 nak bagi keluaq... Tok pon seriau tengok tambah la lagi ibu nih...

Tapi tak boleh gak.... Last sekali amin yang main ngan kepit kuku tu...


Dah tak boleh tu, kita biaq je dulu.... kejadian kuku lekang tu berlaku dalam kul 6 petang camtu....Then, masa malam tu ibu tengok2 kuku tu dah x dak.... Tak taula masa mana kuku tu jatuh sendiri ke... amin makan ke.... hehe, nauzubillah... nanti ibu buat entry lain tunjuk jari amin tanpa kuku k.... Ibu sayang amin sgt2.... ummmuuuaaahhh

1 comment: