Blogger Backgrounds

Sunday, April 24, 2011

amin @ Mickey Mouse Shop

Entri ibu kali ni pasal kita p Mickey Mouse Shop hari tu..... Sebenaqnya, kita memang selalu p kedai nih... Cuma kali ni ibu buat entry ni supaya amin ingat kat mana amin selalu beli baju masa kecik2... hehe... Nanti besaq takkan nak beli baju kat sini lagi kan?... Nanti bapak marah ibu plak kalu amin umoq 20 pon dok pakai baju mickey mouse lagi.... Kalu pompuan takpela bapak kata... Tapi ibu rasa ok je... haha



Amin dok usha apa tu?




Amin tengah sembang ngan mickey mouse.... Ibu bangga sebab berjaya pupuk minat amin kat Mickey Mouse... Boleh ke camtu?... haha... Takpala kan amin.... Kecik2 ni minat la yang ibu suka dulu... Senang kita nak sembang nanti.. haha


Amin tengah survey baju apa plak nak beli...



Amin keluaq dari kedai tanpa membeli apa2... Ibu tanyala amin pasaipa x beli?....Then amin kata kat ibu macam nih....


Amin: Takpala ibu, lain kali plak kita mai... amin x cukup budget la nak beli kali nih sebab hari ni amin x buat part time...... haha


Ibu sayang amin sgt2..... ummmuuuaahhhhh


p/s first time amin masuk kedai tu tanpa membuat part time macam biasa.... Ibu pon x yah la buat part time... alhamdulillah......haha

No comments:

Post a Comment