Blogger Backgrounds

Monday, April 4, 2011

Ex-Boss kesayangan Ibu mai Rumah... Cayalah...

Entri ibu kali ni pasal ex-boss ibu masa kerja kat SIRIM dulu mai rumah tokwan... Nama dia Dr Razali.... Saja je, datang melawat2... hehe... kamceng x ibu ngan ex-boss... hehe... Kalau amin nak tau, ex-boss ibu ni juga merupakan co-supervisor untuk PhD ibu.... So, memang la kamceng kan... Dia sebut diri kat amin as "atok"... Wife dia plak sebut "nenek".... How sweet.... I like.... Jom kita layan gambaq2 kita sendiri.. haha...


Ni ibu, bapak, amin, mak teh n anak dr razali... Nama dia efhan... Dia sgtlah kamceng ngan kita sume... Dah macam family la kita sume nih...hehe... masa ni, geng2 veteran tengah sembang kat ruang sebelah sana, n geng muda2 sibuk posing belah sini... Muda ke ibu ni amin?... haha...

Masa makan2... Cube amin cari kat mana amin?.... Nampak x?..... Yang baju hijau tu la ex-boss ibu n yang tudung coklat tu wife dia.... Yang hitam putih tu mesti la tok n tokwan.... Kalu amin x kenai saja sgtla...hehe

Ni la tempat amin parking time sume orang makan2..... Carseat la ni dah jadi sofa amin je kat rumah... Dah tak mo dok dalam carseat dah kalu naik kereta....Apa2 pon ibu sayang amin sgt2 n really enjoy the visit from my ex-boss.... Ummmuuaaaahhhh..........

2 comments:

  1. bagus betoi atok dengan nenek baru amin ni.. siap mai rumah lagi..

    ReplyDelete
  2. hehe.... pinky mouse.. depa mmg bagusla.. ziarah menziarahi amalan mulia...

    ReplyDelete