Blogger Backgrounds

Tuesday, April 26, 2011

Happy 8th birthday kakak Hannan !!!

Entry ibu kali ni nak citer pasal birthday party kakak hannan last week... Amin ingat x entry ibu pasal amin ngan belon tuh... Belon2 tu sume untuk birthday party kakak hannan la... kakak hannan dah masuk 8 tahun dah tahun ni.... Ni la birthday girl tu.... Kakak Aisyatul Hannan binti Anas..... Masa birthday party dia, dia pakai baju lip lap lip lap n sexy... feewwwiiitttt..... ni la sepupu amin yang paling sexy kalu amin nak tau... haha...
Gambaq2 amin masa majlis berlangsung.... Amin mestila interframe gak kan?... Ni kan blog amin... haha..

Antara makanan2 yang disajikan..... Sume makanan untuk budak2.... Dah nama pon birthday party kakak hannan kan amin?


Yang kat dalam periuk tu mushroom soup.... Sedap sgt.. Amin makan sampai berapa mangkuk pon ibu x tau.... Ada jajan jugak... Tapi yang tu amin x leh makan la... kalu amin nak gak, ibu kata aaapppaaau....


Ni la kek birthday kakak hannan... Disebabkan kakak hannan penggemar barbie tegar, so.. kek pon mestilah barbie jugak.... Punyala payah nak potong skirt barbie tu... Tapi sedap sgt2....


Ait?... Nape ada orang dewasa bersama kanak2 semua?.... ish2.... suka sungguh interframe...


Masa untuk makan2...


Makan sambil bergossip la tuh kakak hannan n kawan2 dia tu....


Lepas makan, depa main2.... Amin plak cam besa la... kacau orang nu... ikut orang ni.... Amin kan suka berkawan2 nih.. tambah2 plak ngan budak2 pompuan.. hehe... Yang bestnya, masa nak balik tu, sebijik macam nursery... Dalam pukul 6 camtu, bersusun kereta mai ambik anak2 bawak balik.. haha.... I like... So sweet.... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuuaaahhhh

No comments:

Post a Comment