Blogger Backgrounds

Tuesday, April 26, 2011

Amin @ Wonder World

Entry ibu kali ni adalah pasal bapak bawak amin main2 kat wonder world hari tu.... Sekarang ni kan amin dah besaq... So, kita main benda yang lagi best... hehe... Jom kita layan gambaq-gambaq amin kat wonder world.... Masa ni amin baru sampai... P melawat kawasan dulu... Tengok mana yang best nak main...

Dah start main... Amin main ngan bapak je nih... Amin naik sume mainan yang pusing2...Ibu x dak coz ibu sibuk kat side sebelah sana... haha


Mainan ni aunty yang pakai baju pink tu yang sponsor.... Tapi bapak x tangkap gambaq muka dia plak... huhu....Kiranya bapak x yah letak token la coz aunty baju pink tu ajak amin naik ngan anak2 dia... haha


Amin dah nak balik... Dah tak larat pusing dah la tu... pening ye amin?..... oklah... Jom kita balik... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment