Blogger Backgrounds

Tuesday, April 12, 2011

Ole2 dari Hong Kong....

Entry kali ni adalah request dari auntie azian.... Auntie nak tgk apa kakak mashira bagi kat amin lepas dia balik dari Kanada.... haha... Yang penting barang2 amin bukan dari Kanada k... Barang2 yang amin dapat sume dari Hong Kong Disneyland... Yang dari Kanada, ibu punyer... I like... Kakak mashira kata, barang2 untuk baby kat Kanada x best... lagipon dia tau dah dia akan transit kat hong kong.. so, masa dia transit kat Hong Kong, dia beli la ole2 disney untuk amin...lagipon, kitakan penggemar mickey mouse.. Amin gemar ke?... Ibu pon taktau... Yang penting ibu memang suka giler n ibu akan pupuk amin bagi suka gak...Tapi ibu tgk, amin kalu keluaq je mickey mouse kat tv, mmg x bergerak dah.. Adakah itu boleh dklasifikasikan sebagai suka?... Boleh kot amin nu?... Ok, jom kita layan gambaq2 ole2 untuk amin dari Hong Kong...



Sweater baby blue yang sgt cute... Ada gambaq mickey mouse n donald duck... Tapi ada gambaq bear kat atas tu n tulis Hong Kong Disneyland... Adakah itu maskot depa?... Ibu kurang periksa... Yang penting ada gambaq mickey mouse tuh...



Kita zoom sket....



Mug mickey mouse....

Keychain minnie mouse... untuk ibula yang nih... Maklumlah minnie mouse, takkan untuk amin kot... hehe


Amin posing dengan sweater yang kakak mashira bagi sambil mentelaah pelajaran.. hehe



Posing lagi.. Kiranya malam tu tidoq pakai sweaterla... Tima kasih kakak mashira... Amin sayang kakak mashira... ummuuuaaahhh



Amin is wearing sweater from Hong Kong Disneyland... Tocei.. Tocei...


Maka itu sahaja entry ibu untuk kali ni.... Ibu sayang amin sgt2....ummuuuaaaahhh.... Ada rezeki nanti, kita plak p serbu disneyland nu.... Amin......


1 comment: