Blogger Backgrounds

Tuesday, February 8, 2011

Amin memboloskan diri dari chu MIM..

Entry ibu kali ni adalah pasal kisah hari ahad lepas... Hari ahad lepas (6/2/2011) kita keluaq p beli barang2 chu mim kat sp... Maklumlah, chu mim kan dah nak p kolej dia balik lepas Chinese new year ni.. So, kena la p shopping2 macam biasa la.. kira routine la setiap kali chu mim balik kampung.. hehe.. Aik melalut lak ibu nih... Al kisahnya macam ni, ibu n bapak g solat, so chu mim jaga amin la n main la kat playground dekat ngan surau kat CS tu.. Tiba2 dengaq chu mim jerit... amin!! amin!!... rupa2nya, amin dah berjaya memboloskan diri dekat pagaq yang tak dak 1 gigi tu.... nampak sgt chu mim dok berangan benda lain.. hehe...Chu mim nak ikut x boleh coz chu mim x muat nak bolos ikut tempat yang sama dengan amin... Dah la pintu dia jauh dari tempat tu... Kalu chu mim nak p ke pintu masuk playground tu, mesti x dapat dah cari amin coz mesti amin dah lari ke mana2 dah... ganas sgt la anak ibu nih... So, chu mim pon terpaksa la memanjat tiang tu dan menangkap amin.. hehe.. Kalaula ibu ada masa tu, mesti ibu dah snap gambaq gaya chu mim tangkap amin tu.. hehe..


gambaq2 ni adalah lakonan semula amin nak bagi ibu ngan bapak tgk camne amin memboloskan diri dari chu mim.... nakal sungguh anak ibu ni.. X mo buat camtu dah tau lain kali.... Ummuuaaahh2... Ibu sayang amin sangat2...

No comments:

Post a Comment