Blogger Backgrounds

Monday, February 21, 2011

Birthday Bapak!!!

Happy birthday bapak!!! 11 February hari tu birthday bapak amin yang ke 32.... So, ibu pon decide nak celebrate kat Puncak Mutiara Cafe... So, petang hari jumaat tu lepas kerja terus ibu drive balik ke bukit selambau ambik amin n mak teh.... Tok n tok wan x leh ikut coz ada appointment lain.... ibu la yang buat decision last minute, mmg la jadi camtu kan?... hehe.. Tapi tak disangka2, masa ibu balik ambik amin tu, pak chaq tepon ajak p Puncak Mutiara Cafe nih.. depa nak memancing...Macam berjanji plak kan?... Ibu pon apa lagi, terus setuju la.... hehe... dah mmg kita pon nak p c2... Tapi x habaq lagi kat pak chaq n mak chaq yg kita nak celebrate birthday bapak kat c2.. hehe... surprise!!!....

Family kecik amin..


birthday man... hehe.. kena usung kek sendiri...



amin ngan abg aiman n kakak hannan

Main dishes bersama pak chaq n mak chaq..... sapa suh dok atas meja nih?


Ais kacang yang 3 kali ganda botol susu amin...



Ais krim free yg puncak mutiara cafe bagi coz sambut birthday kat c2....



amin n mak teh yang tak tau nak p mana coz banyak sgt anak panah kat belakang tu.. hehe



lepak tgk ikan lepas makan.....

yang bestnya kat sini depa ambik kek yg kita bawak n tolong pasangkan lilin... masa depa bawak kek tu mai kat kita, depa pasang lagu happy birthday... seluruh kawasan tu dengaq... n sume org pon tgk n tepuk tangan... bapak pon malu.. hehe... Tapi memang best la makan kat situ.. puas hati la.... ibu sayang amin sgt2.... ummuuaaahhh2....

No comments:

Post a Comment