Blogger Backgrounds

Tuesday, February 8, 2011

Amin @ Wakaf Che Yeh, Kelate

Ibu nak citer pasal kita ke Wakaf Che Yeh, Kelate... Last week, masa chinese new year, kita p kelate, p meminang untuk pak ngah amin... So, bila dah sampai kelate, agenda kita mestilah shopping... Malam hari yang kita sampai kelate tu, kita ke wakaf che yeh... jom kita tgk gelagat amin di wakaf che yeh.... Ibu tak tangkap gambaq banyak sangat coz asyik dok kejaq amin je takut hilang... orang ramai sgt....

Cuba cari di mana amin?... sibuk je amin tu... Tok nak pilih tudung pon x senang...



Amin dah bosan, so amin tolong uncle tu jual jelly kelapa lak... mai2 beli jelly kelapa.... huhu

Dah x tau nak buat apa la tu... terus je nak naik dukung tok.... Kacau betoi la amin nih... Tok nak shopping pon x kasi can... huhu

Kita balik dari wakaf che yeh tu dalam pukul 12 malam.. Punya la jammed kelantan masa kita pi tu.. Nak pi mana pon jammed... Mengalahkan KL.. huhu... Apa2 pon ibu sayang amin sangat2... ummuuaahhh2

2 comments:

  1. Wakaf Che Yeh ni mmg jem bila time raya n cuti skolah. Kalau hari2 biasa tak de org pun.

    ReplyDelete
  2. tula kan azma.... nak kena pi lagi la bila time tak cuti..hari tu kalut sgt sbb rombongan bertunang kan.. mana pon x sempat nak p..

    ReplyDelete