Blogger Backgrounds

Monday, February 21, 2011

Birthday ibu!!!

20 february 2011 ialah birthday ibu....Birthday ibu kali ni macam x berapa best la walaupon jatuh pada hari ahad.... Tak dak cake pon birthday ibu kali ni... mmg ibu yang tak mau sbb berat badan terlampau berlebihan sekarang nih...huhu... Lagipon kita bertiga je n bapak amin plak terlampau sibuk sekarang ni... Tapi ok la coz dia sempat luangkan masa beberapa jam untuk ibu n amin sebelum berangkat balik ke KL semula..
Ibu n amin dok tunggu makanan sampai...

Anak beranak pakai merah...


Amin x leh makan macam-macam lagi... So, macam biasa, kat mana pon kita makan, amin tetap makan dalam tupperware amin.. hehe


bapak tgh layan amin jalan2 di hari lahir ibu...


Bapak tangkap amin coz x larat nak ligan dah.. hehe


Thanks bapak coz busy2 pon sempat lagi celebrate birthday ibu... Pastu, lepas bapak dah bertolak balik ke KL, ibu pon bawak amin balik bukit selambau.. Kita p makan nasi beriyani gam plak ngan tok n tok wan... hehe.... Ibu sayang amin sgt2... ummuuaahhh...

3 comments:

  1. hepi belated bufday kak anis, semoga sentiasa dirahmati sllu...kiss amin big boy sekali, hehehe bagi pihak...

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday Kak Anis...semoga ceria dan bahagia selalu...

    ReplyDelete