Blogger Backgrounds

Tuesday, February 22, 2011

Terjun jgn x terjun!!...

Sekarang ni ibu selalu bawak amin p playground....Coz bapak selalu je x dak time hujung minggu... Ibu rasa cam best je coz amin boleh la berkawan2 dengan kawan2 kat c2... Ibu pon leh kenal2 dengan kawan2 baru kat c2 yang dok tunggu anak depa main... Tapi mostly yang tunggu anak main ialah bapak depa coz ibu depa mestila p shopping kan?.. nama pon playground dalam mall...Takpelah, jom kita tgk gaya amin terjun dari kereta kayu... memang x boleh leka langsung ibu sekarang nih... Mata kena tgk amin je... Ibu takut amin jatuh coz amin suka sgt panjat n terjun sekarang ni...

Amin dok tengok apa tak tau.. ke dok pikiaq camne nak terjun?...



tgk, amin dah start nak turun dari kereta tu...



dah selamat mendarat... tapi tak pandai nak alihkan tangan dari besi tu.. pandai pegang tapi x pandai lepas.. haha.. terpaksa ibu tolong p lepaskan coz amin dah nangis tak tau camne nak lepas tangan dari besi yang amin pegang tuh... lawak sungguh la amin nih... Ibu sayang amin sgt2... ummuuuaahhh

No comments:

Post a Comment