Blogger Backgrounds

Tuesday, February 22, 2011

Rindunya ibu kat Amin!!!

Ni entry ibu masa dok jiwang karat sorang2.... Ibu rindu amin sgt2 la.... Camne nak buat nih?... hehe.. jawapannya, terus menuju ke kereta dan drive balik kg.. hehe... itulah solution yang terbaik ibu selalu buat kalu ibu rindu sangat kat Amin....

Dah besaq pon anak ibu nih... Lagi berapa hari je Amin dah nak masuk 1 tahun... Lagi berapa hari ye Amin?.. Jom kita kira sama-sama... Ha.. lagi 9 hari amin nak sambut 1st birthday...Ibu doakan amin sentiasa sihat, cergas dan cerdas... Semoga anak ibu membesar menjadi insan soleh dan sentiasa di bawah limpahan rahmat dan kasih Allah.... amin... Ibu sayang amin sgt2... ummuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment