Blogger Backgrounds

Monday, February 21, 2011

Kereta Kontrol Sewa....

Jom kita tengok gambaq amin ngan kereta kontrol sewa.... hari tu ibu bawak amin n tok p carrefour.. Masa tgh jalan nak masuk dalam carrefour tu, ibu terpandang la kereta yang ibu memang berkenan.. Apa lagi, ibu pon tanya la tok, amin leh naik dak kete ni.. Tok kata jom try...
Kereta ni macam sewa gak la coz kena bayaq.. hehe... RM 3 untuk 5 minit or RM 5 untuk 10 minit... Ibu ambik yang 5 minit dulu coz nak tgk respond amin camne....

mula2 duduk dalam kereta tu amin ok je... Pastu bila dah start nak jalan, amin nak berdiri plak...huhu


Tok suruh duduk pon amin nak bangun gak...

Last sekali kereta tu statik je la coz amin asyik nak bangun je..

Pastu dah tengok macam tu, tuan punya kedai tersebut tanyala amin umoq berapa.. Ibu pon jawabla 11 bulan... dia kata ingatkan amin dah setahun lebih coz dah boleh berlari... huhu.. kete tu memang x sesuai untuk baby coz x reti nak dok diam, takut jatuh plak... Dia kata kalu dia tau amin x sampai setahun lagi, dia habaq dah tadi x leh.. hehe... pengajaran ayat, jgn berlagak cam orang besaq ye amin.. huhu... ibu sayang amin sgt2... ummuuuaahhhh....

No comments:

Post a Comment