Blogger Backgrounds

Wednesday, February 9, 2011

Budak nakal dalam troli...

Ibu nak citer pasal amin time ibu n bapak bawak jalan p beli barang2 dapoq... Amin kalau kat hypermarket macam Tesco ke Carrefour ke, memang bapak x lepas jalan kat bawah.. So, terpaksa la amin dok dalam troli... Jom kita tengok gelagat amin dalam troli... memang x diam la amin ni duduk dalam troli pon.... amin tak mau pon duduk kat tempat duduk yang ada dalam troli tu.. huhu...

meniti ke depan troli....

ha... dah sampai depan troli...



nak ambik apa tu amin?.. jatuh satgi ibu x tau...



tengok tu, macam2 amin nak capai... kalau x buat kerja part time x leh ka amin?..



muka kena marah dengan bapak... hehe...

Macam ni la amin kalu p hypermarket.. ada2 saja kerja yang amin nak buat... Nanti besaq amin mesti gelak kalau amin baca blog ni... Ni la gelagat amin time kecik... Ibu sayang amin sangat2... ummuuaahhhh

2 comments:

  1. dah nama gi hypermarket, amin pun jadi hyperactive la hehehe....ajmal pun masa 1st time letak dia duk dlm troli x bagi abi dia benti langsung. kena jalaaaan je pastu dia sengeh2 mcm syok sgt hehe...amin dah pandai jalan kan? makin comella, geram tgk amin =)

    ReplyDelete
  2. haha.. tu arr.. hyperactive sungguh kalu g mana2 la nih..kena kepong betul2.. a'ah.. amin jln cepat lak....pinggang pon dok lembik lagi. hehe...best la tgk ajmal solat... amin belom belajaq solat lagi..huhu

    ReplyDelete