Blogger Backgrounds

Wednesday, February 9, 2011

The most favourites TV show...

Entry ibu kali ni adalah nak citer tentang amin punya favourites TV show selain dari iklan komersial buat masa la ni... nak tau citer apa x?... Kartun handy manny kat disney channel tu... Kiranya kalu ada citer ni, segala aktiviti menyepah rumah akan amin tinggalkan kejap... hehe...

ambik dari en. google...


ni kartun kegemaran amin yg ibu snap kat depan tv....


Tengok tu, lepak je tengok kartun Handy Manny.. Best yer amin... Amin suka tgk segala tools yang berjalan tu kot.. cute je kartun ni... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuuaaahhh...

No comments:

Post a Comment