Blogger Backgrounds

Monday, January 24, 2011

Pengembangan yang menakjubkan.... hehe

Ini entry pasal pengembangan ibu... Sejajar dengan perkembangan amin, ibu pon berkembang dengan jayanya..... Sebenaqnya, ibu memang mengembang sebelum amin lahir lagi... lepas amin lahir, lagila kembang...hehe...Jom kita tgk pengembangan ibu dari tahun ke tahun... hehe.. Jom kita tengok gambaq ibu zaman dolu2...


raya 2006
(masa ni ibu agak balance la dengan mak teh n chu mim)

raya 2007
(still maintain)


raya 2008
(tgk tu, lengan ibu dah makin berisi)

raya 2009
(masa ni kalu kembang pon ok coz amin ada dalam rahim ibu)
Jom kita tengok lagi ibu punya transformasi....
2006 (64 kg)

2008 (70kg)


2010

(amin agak2 berapa kg la ibu sekarang nih?... hehe)

Nampak dak perbezaan dulu dengan sekarang?... kih kih kih....nah haih, gemoksnya.... ni gambaq hujung tahun 2010.... lengan ibu pon besaq lagi dari amin... huhu... camne nak buat nih?.... dah nak mencapai 90 kg dah nih...Jeles ibu tengok ibu2 lain kat luaq yang anak 2,3 pon badan still maintain lagi.... Ibu sangat jeles....huhu...Amin ada idea x camne ibu nak turunkan berat badan?...hehe...Walau macammana gemoks pon ibu, ibu tetap sayang amin sgt2..... ummuuuaaahhh2...

p/s Pesanan untuk en bapak, tolong sayang saya macam dulu jugak walaupon saya dah sgt gemoks.... huhu

8 comments:

  1. hu hu lucu la ibu Amin ni.. Bapaknya akan sentiasa sayangkan ibu macam mana pun..
    Amin dah pandai jalan ye.. cepatnya Amin besar.
    Mak Lang

    ReplyDelete
  2. mak lang, amin dah pandai jalan... Amin minum milo, sebab tu membesar bagai johan.... ibu takut amin obes, padahal ibu yang obes... hehe

    ReplyDelete
  3. xpa kak anim...tembam2 comey...;))

    ReplyDelete
  4. haha.. kalu comey tak pe la zian... ni dah nampak cam lain dah ni.. hehe

    ReplyDelete
  5. x per3...k anis bleh start diet balik..masih ada banyak masa...

    ReplyDelete
  6. tu la yati.... kena diet nih.... kena ikut jejak langkah husband yati nih... hehe

    ReplyDelete
  7. Anis, jgn biar mcm tu. Mulakan dari skrg, diet, exercise etc. Awk mampu dpt 64 kg balik. Gud luck!!!

    ReplyDelete
  8. hehe.. tq azma.. tapi bolehka?.. takpe.. try2...

    ReplyDelete