Blogger Backgrounds

Thursday, January 20, 2011

Kerja Part Time ke tu?

Entry ni ibu buat masa tgh analisis sample... Sambil dok tunggu alat tu keluaqkan result, ibu pon godek2 la laptop tgk gambaq2 amin... Hehe.. Bukan nak baca jurnal ke apa ke kan?... Dok buat benda lain plak... Macam mana ibu nak maju nih?.. Takpe arr, yang penting ibu sayang amin sgt... Gambaq2 kat bawah ni masa ibu bawak amin p shopping... Tiba2 amin buat kerja part time plak kat c2... Jom kita tengok gambaq2 amin jadi promoter... hehe...
Amin tengah sibuk susun mandian baby... Stock baru sampai ke amin?...hehe



Ni amin tengah jadi promoter untuk kasut wanita plak.....



amin: Ibu nak baju ni ka?.... Yang ni new arrival...ada diskaun 10 %....
ibu: X maulah amin... ibu nak yang diskaun 50 %... hehe


Amin tengah promote baju mickey mouse.... Yang ni ibu suka.. x yah promote pon ibu beli... hehe



Dah penat promote, posing jap ngan wall rak baju looney tunes.... I like..

Oklah amin.... nanti ibu godek2 lagi album amin.... Nanti ibu upload lagi gambaq2 amin yang lain plak k.... Sayang amin sgt2.... ummmuuuuuuhhhh2

2 comments:

  1. Amin kasi signal kat ibu dia agar bukak bisnes tu. Aunty boleh jadi 'sleeping partner'. Boleh gitu?

    ReplyDelete
  2. haha... aunty jadi sleeping partner, ibu jadi sleeping beauty... hehe

    ReplyDelete