Blogger Backgrounds

Thursday, January 6, 2011

Twelve Apostles

Entry ibu kali ni adalah sambungan dari entry ibu sebelum ni... Ibu nak gtau kat amin, lepas kita mengembara sepanjang Great Ocean Road tu, kita pon sampaila kat Twelve Apostles... Kita sampai sini memang ngam2 je sunset... Alhamdulillah, sempat kita melihat keagungan Ilahi....

Ni bapak ngan amin time nak ke tempat tengok sunset tu...

Amin ngan ibu kat batu tanda Twelve Apostles.... sejuk sangat2 kat sini.. Rasanya sejuk macam waktu kita sampai melbourne hari tu.... Dalam 8 C camtuh.... Sejuk sungguh....

Bapak n amin berlatarbelakangkan Twelve Apostles... Tapi sekarang ni tinggal tak sampai twelve dah kot... Semuanya dah dihakis air laut.... kalau amin nak tau lebih lanjut, baca kat sini...


Tok wan, bapak, ibu, tok n amin berlatarbelakangkan twelve apostles....



Ni la gambaq2 yang berjaya disnap oleh mak lang .... Cuba amin tengok bentuk matahari tu, still bulat lagi kan?...


Ha, ni dah tinggal separuh.... Matahari dah terbenam la tu.... Cantik kan?... Indah sungguh ciptaan tuhan....



Amin dah jadi kemerah2an sebab terlalu sejuk.... Lepas solat n makan, kita pon balik rumah pak lang... Kita sampai agak lewat la kat umah pak lang... Lepas balik, sume orang dah letih, terus tido... Esok kita citer lain plak k sayang.... ibu rakamkan memori kita kat sana untuk amin ingat bila amin besaq nnt.... Sayang amin sgt2... ummuuaahhhh2..

2 comments:

  1. bestnyer kak anis p australia...agak2nyer berapa kos perbelanjaan nak p sana...

    ReplyDelete
  2. kira ok la yati banding nak p blah2 london nu...hari kak anis p tambang p balik dalam 7K untuk 5 orang.. 4 dewasa, 1 baby... ok kan harga dia.. tapi kena booking awalla...hehe..Tempat tido semalam lebih kurang 200 AUD... Tu pon kiranya kami cari yang agak murah la..

    ReplyDelete