Blogger Backgrounds

Thursday, January 6, 2011

Welcome to Melbourne...

Entry ibu kali ni adalah citer kita p australia hari tu.. x habis lagi la... ibu x update sume lagi... ok, mai ibu citer kat amin... Lepas kita p brisbane hari tu, kita fly ke melbourne plak... Kita fly dalam 2 jam camtu dari brisbane....then sampai la kita ke melbourne... Kita mai sini sebab nak ziarah pak lang, mak lang, abg farhan, ammar n aina.... hari tu kat brisbane, kita ziarah mak teh...Kita sampai melbourne airport dalam pukul 8 malam la waktu aussie.... sejuk sungguh... Suhu dalam 8 degree celcius camtu... Tu pon ibu dah rasa sejuk sampai ke tulang hitam dah... rasa cam nak lari balik malaysia je... Macammana depa dok masa suhu takat beku tuh?... huh....

Ni amin n tok masa kita baru sampai kat melbourne airport... Tengah tunggu bapak n tok wan ambik beg....


Amin dah tido masa nih... Tapi x berapa nak jerap la coz sejuk sangat... Kita tengah tunggu pak lang mai ambik kita....


Amin yang kesejukan di negara orang.... hehe.... Nanti ibu sambung lagi citer kita ye.... sayang anak ibu nih.... ummuuuaaahh...

No comments:

Post a Comment