Blogger Backgrounds

Monday, June 6, 2011

Mak Teh dah bergelar tunangan orang....

Tanggal 4 Jun lepas, amin telah menyaksikan majlis pertunangan mak teh... Ibu konpom amin x paham what is going on... but hari kejadian tu, amin happy sgt pasal ramai orang n boleh lari sana sini sebab ruang tamu rumah tokwan jadi tersangat la luasnya coz sume perabot dah diangkat keluaq.. So, amin n the geng boleh berlari dengan jayanya... jom kita layan gambaq pertunangan mak teh n ur future pak teh... haha...


Mak teh yang ayu jelita di hari pertunangannya... Ibu yang paksa mak teh pakai camni... hehe


Hantaran dari pihak perempuan kepada pihak lelaki... Amin tau dak sapa yang buat sume nih?... Of course la ibu amin mursyidi.. hehe

Hantaran lagi....

Hantaran dari pihak lelaki....

Amin dengan sepupu2... X cukup lagi 2 orang... payah la nak kumpulkan.. lari sana sini... haha.. Dapat yang ni, yang nu hilang... last2 ibu tangkap je la yang mana ada..

Suasana di luar rumah...

Semasa majlis berlangsung...

Mak teh ngan hantaran kedua2 belah pihak..

Oppss.... Mak teh malu2 bila disarungkan cincin tunang..


Banyak kali gak la lakonan semula dilakukan atas request paparazzi .... haha


mak teh bergambar kenangan dengan wakil pihak lelaki....



tok wan, mak teh n her future father in-law.....


tok, mak teh n her future mother in-law....



Mak teh n future pak teh with anak2 menakan..


Our family..... nape amin naik dukung tok?... nampak cam ibu n bapak x dak anak lagi.... haha.... len kali mai selit celah ibu n bapak na....


Semoga mak teh berjaya mengharungi alam pertunangan dengan jayanya..... Semoga apa yang diimpikan akan menjadi kenyataan.... kita sama2 doakan ye sayang....n the fact is, secara pra-officialnya, mak teh amin has been stolen by future pak teh.... hehe..... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment