Blogger Backgrounds

Tuesday, June 7, 2011

Amin @ reunion kecil2an sekolah rendah ibu....

Entry ibu kali ni pasal reunion kecil2an batch ibu kat sekolah rendah.... X ramai pon yang hadir coz sume sibuk makan kenduri.. haha... n ada yang x dpat cuti... target yg konpom attend dalam 17 orang.. Tapi yang sampai 11 orang je... ok la tu... nama pon reunion kecil2an... Reunion ni saja je ibu ajak buat coz pagi tu mak teh bertunang, so petang tu dalam pukul 4 berlangsunglah acara reunion ibu nih.... Best giler coz dah lama dah x jumpak sume orang nih... Ada yang lepas darjah 6 terus tak jumpak dah sampai sekarang... 4 Jun 2011 baru jumpak balik.... memang best sgt dapat mengimbau kenangan silam....Amin pon apa lagi, mestila terlibat ngan reunion ibu ni kan... hehe.. next entry ibu tunjuk amin dok buat apa masa reunion ibu n kawan2 ibu berlangsung....


Ni la kawan2 ibu yang hadir.... Semua dah berjaya2 dah... depa ni ramai yg berniaga sendiri.. semua tokey2 la kiranya nih...


Reunion selepas 20 tahun berpisah..... lepas ni nak buat lagi.... And ramai yang dah kata akan attend 2nd reunion n ibu telah dilantik sebagai pengerusi seumoq hidup... huhu... Wajarkah ini berlaku?.... Takpe yang penting jumpak balik kawan2 lama.... hehe.. love u all guys.... Ibu sayang amin sgt2..... ummuuuaahhhh

No comments:

Post a Comment