Blogger Backgrounds

Tuesday, June 21, 2011

Jgn kacau saya tidoq please !!! hehe

Kali ni ibu nak citer perangai amin time ibu nak kejutkan pagi2... punyala payah nak bangun tidoq.... Ibu plak kalu hujung minggu mesti nak kejut amin awai2la... Nanti ibu bosan plak tak tau nak buat apa...haha... Jom kita tengok gelagat amin kalu nak kejut bangun tidoq pagi2...


Ni la perangai amin kalu amin nak tau... Kalau ibu bising2 suh bangun, amin akan pekup muka amin kat bantai peluk tuh... huhu... mesti dalam hati amin kata camnih " please la ibu, saya ngantuk lagi nih..." hehe... Tok kata perangai amin yang ni sama ngan perangai ibu masa kecik2 dulu... haha... Allah bayaq cash la kat ibu kalu camnih.. hehe...


Jom kita zoom sket... hehe.. Ni la budak yang suka pekup muka kat bantai peluk tuh... Tapi buat pengetahuan amin, ibu memang suka kacau amin pagi2... ibu rasa sweet je bila amin cam merengek2 tak mo bangun tuh..... Ibu akan kacau amin sampai amin mau bangun... kui kui kui.... Ibu sayang amin sgt2.... ummmuuuuuaaahhhh

No comments:

Post a Comment