Blogger Backgrounds

Tuesday, June 14, 2011

Baby mickey n baby minnie...

Entry ibu kali ni nak citer pasal amin p kenduri past few weeks.... kat sana kita jumpak kawan amin ni... kawan amin ni kita panggil dia gegirl k....Cute sgt dengan sepasang baju minnie mouse... padanla ngan amin coz amin plak sepasang baju mickey mouse (tiba2 ibu rasa amin cam jadi duta baju mickey mouse sebab baju amin mostly ada gambaq mickey mouse sampai bapak boring...haha... kena mintak royalty kat disney baby nih)...So, ibu n ibu gegirl tu gelarkan amin n baby minnie tu baby mickey n minnie... Lagipon amin ngan gegirl kan kawan baik sepanjang kita kat kenduri tu.... gegirl ni muda 2 bulan dari amin je.... Jom kita layan gambaq 2 amin ngan gegirl masa dok main2 kat kenduri hari tu...


Amin buat apa sampai terbalik tuh?

Amin nak gosok muka gegirl... Tapi tok tahan la takut amin terbuat kasaq2... anak pompuan orang tu amin.... jangan buat sesuka hati.. bukan anak patung k...

ibuk nak pegang tangan gegirl... romeo nampak.... aipp!!!.. mana leh pegang, bukan muhrim... hehe...


Gegirl baru nak belajaq berdiri sendiri n berjalan...

Yezza.. gegirl dah berjaya berdiri... Jom kita main kat luaq plak, kata amin.... hehe..


Ibu suka tengok amin bila main ngan kawan2... Pandai je bawak diri... kalu orang x bagi, amin x la memberontak nak jugak benda tu.... Tapi kalau ngan ibu n bapak, lain plak halnya... Siap tidoq2 atas lantai lagi kalu x dapat apa yang amin nak.... haha... Drama king sungguh... Apa2 pun ibu sayang amin sgt2..... ummmmuuuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment