Blogger Backgrounds

Sunday, June 26, 2011

Bowling time!!!

Entry ibu hari ni pasal kita p Maybank Bowling Tournament kat Summit, Bukit Mertajam... Ni kiranya lawan bowling antara sume branch Maybank kat area Seberang Perai nih.. n sume pakat bawak family mai n dah jadi cam family day plak.. hehe.. Bapak main untuk branch dia la... Jersey depa kaler pink... Haha... cute... i like... Jom kita layan gambaq2 amin kat sana... memang ibu x larat nak kejaq amin la.... aktif sunguh anak ibu nih... ibu rasa lemak ibu memang cayaq la masa tu....


Amin tengah try nak angkat bola bowling... Amin tengok bapak angkat senang je... hehe



Amin happy nak ikut bapak p baling bola bowling.... hehe

Bapak tengah pujuk amin jangan lari kat situ coz licin.. kalu boleh amin nak p meluncur kat landasan boling tuh.. huhu



Amin kat tempat bapak ambik kasut bowling...


Amin n bapak posing kat tempat hadiah....


Tetiba ada budak kecik sorang antara kupulan yang menang nih.... Amin pon main jugak ke?...


Itulah alkisahnya amin kat tempat main bowling semalam..... Nanti ibu bawak lagi kat tempat main yang lain plak... Dengaq citer pasi futsal plak... Nanti kita p tgk bapak main futsal plak k amin... Ibu sayang amin sgt2..... ummmuuuaaahhhhh

No comments:

Post a Comment