Blogger Backgrounds

Monday, January 14, 2013

kamdar

Entry ibu kali ni nak citer pasal sale kat kamdar last month.... mmg best giler bagi penggemar fabrik macam ibu nih... kiranya berkali2 jugakla ibu p kamdar nih... Tapi ibu bukannya nak citer pasal kain ka apa.. Ibu nak citer pasal amin syidi kesayangan ibu ni la... La ni kan amin dah duduk ngan ibu, makanya, kemana saja ibu p, amin akan ikut.. hehe... Makanya jomlah kita layan gambaq2 amin kat kamdar sana... Jenuhla jugak bila bawak amin ni coz payah sgt nak tengok kain coz amin suka lari.. Amin takmo ikut ibu pilih kain.. Ibu takut amin hilang... Tapi, tiba2 amin terbekenan sharpener yang warna warni kat sana.. so, ibu pon beli n amin pon dok diam2 main sharpener...




Lepas dah beli sharpener tu, barula ibu boleh pilih kain dengan aman dan tenteram coz amin dah ada benda nak difokuskan... Ibu angkat amin bagi dok atas kain kat situ... Nasib orang kamdar tak marah.. haha...

Bila dah boring dok atas kain-kain tu, kita cari port lain pulak kan amin?... Inilah portnya... kat tepi dinding, di bahagian kain2 yang diletakkan di rak tepi dinding.. Nasib baik ada ruang sikit untuk amin main2 kat situ... Makanya, amin boleh la susun sharpener tu buat kereta api dengan jayanya..


Bila ibu mai tengok dia, terus dia peluk kain2 kat situ... takut ibu ambik la tu... maka ibu pon p la memilih kain2 dengan jayanya.... tu la sharpener colourful yang amin beli... bila balik rumah, habis pencil colour amin bg sharp... pastu habis satu rumah dengan habuk kayu pencil colour tu.. huhu.. takpalah... ibu bagi chancelah amin nak bereksperimen... suka hati aminla nak buat apa... yang penting amin bahagia n tidak memudaratkan... Ibu sayang amin sgt2.. ummmuuuaaahhhh

2 comments:

  1. Tulah, lain kali bawak chu Mim ikut sekali, boleh jadi tukang kejar. Hehe. :)

    ReplyDelete
  2. chumim tak dak.. chumim naik eyoplane.. chumim p balik umah dia kat london.. amin rindu chumim...huhu... (ni ayat amin)

    ReplyDelete