Blogger Backgrounds

Sunday, December 30, 2012

Amin dah stay dengan ibu...

Hari ni ibu nak citer pasal amin dah stay dengan ibu... Starting 3 December 2012, amin duduk dengan ibu n dah start masuk sekolah... Kena highlight la tarikh ni... Nanti ibu update lagi kisah amin.. Sampai hari ni, dah sebulan amin masuk sekolah.. Kiranya bulan december adalah bulan induksi amin la sebelum nak masuk kelas betul2 tahun depan.. Tahun depan amin dah nak masuk 3 tahun, makanya kenala p sekolah... tapi still lagi nangis tiap2 pagi ibu hantaq amin p sekolah... huhu... Amin rindu sangat tok n tokwan...Semoga amin lebih tabah ye sayang... Ibu sayang amin sgt2... ummmuuuaaahhh

4 comments:

  1. Chu Mim pun rinddddduuuuu dengan tok n tokwan. and of kos mestilah baby sitter rindu dia punya baby. Hehe. Jangan nangis2. :)

    ReplyDelete
  2. Hehe... amin pon sgt rindu chumim.. malam2 dok ngigau camni " nanti chumim balik ambik amin na..." huhu... cepatla chumim balik malaysia.. amin windu sgt..

    ReplyDelete
  3. cepatnye amin gi sekolah...ajmal pun sibuk nak pi sekolah skrg ni. kalau lalu depan sekolah, dia kata tu sekolah dia & budak2 sekolah tu kawan dia. hehe... tapi mcm awal plk nk anta. ajmal pi tahun 2014 kot, insyaAllah...gud luck amin, nnt mesti dapat ramai kawan kat sana =)

    ReplyDelete
  4. autie wid... amin kena p sekolah dah coz kat rumah dia tak dak kawan... ajmal ada adik.. bestnya..

    ReplyDelete