Blogger Backgrounds

Sunday, October 7, 2012

Amin lukis apa tu?..

Entry ibu kali ni nak tunjuk kat amin apa yang amin suka lukis masa la nih.. sekarang umoq amin 2 tahun 7 bulan... Nanti bila amin baca blog ni amin taula progres amin sendiri kan... mesti amin rasa amin cute je kan bila baca blog ni nanti.... haha... Hobi amin la ni melukis.. and semua yang amin lukis mesti ada mata... yang tu yang ibu nak tunjuk kat amin ni.. Sekarang ni, kerja ibu sediakan pen n kertas A4 je la kat amin... Pencil colour amin takmo... nak jugak lukis dengan pen... Jom kita tengok amin lukis-lukis...

video
Ni video amin tengah lukis2....

Amin kata amin lukis Sun... Ada 1 je yang ibu nampak sun kat sini.. yang lain tu nampak macam Sun kena tiup angin je.. hehe... Yang ibu suka tu, sebab semua ada mata n smile...

Ni dah habis satu kertas A4 amin lukis... ada yang ibu nampak macam paramesium... ada banyak yg ibu nampak macam bakteria.. hehe... Ibu tak buang hasil kerja amin nih.. Ibu letak dalam satu file.. Setengah kita lekatkan kat fridge... hehe...Bila ibu rindu amin, ibu bukak la file ni tengok hasil kerja amin... Ibu sentiasa rindukan amin... Ibu sayang amin sgt2... Ummuuuaaahhhh

3 comments:

  1. Boleh buat course biology Amin ni, major in lukisan bakteria. :)

    ReplyDelete
  2. aipp!!! appau cu mim nih haha lawak ok...amin yg cute...da boleh lukis lukisan la best3x...bile tgk2 blik adik amin ni muka mcm amin kecik2 dah sekarang...hehe (^_~)

    ReplyDelete
  3. hehe... adik amin mestila muka cam amin... kalau tegk baby kat mana2, mesti amin ty, "mana abdullah fa'id?.. makteh n pakteh dah bawak abdullah p".. ayat tu la kuaq dari mulut dia selalu....hehe...

    ReplyDelete