Blogger Backgrounds

Tuesday, January 15, 2013

No need to go school


Entry ibu kali ni pasal anak ibu sorang ni la yang suka berlakon takmo p sekolah ni... Tiap2 pagi, ibu akan kejut amin dalam pukul 7 pagi camtu... pastu mandi, gosok gigi n then siap2 pakai baju sekolah... then kita breakfast sama2... Jom kita layan gambaq2 amin tak mo p sekolah..


Lor, huduhnya anak ibu ni nangis... And amin akan request macam2 pagi2 sebelum p sekolah.. nak naik kereta bapak la.. nak suruh bapak hantaq la... and mulut tu sentiasa membebel " no need to go school.. no need to go school... amin takmo jadi orang pandai... amin just wanna go carrefour"... sampaila kat sekolah dok kata yang tu je... Bila sampai sekolah, dah masuk dalam sekolah, amin akan keluaq balik sambil nangis2 kata x salam ibu lagi la.. pastu salam ibu, sayang2 ibu, baru masuk balik.. haha.. macam2 la anak ibu nih.. mesti cikgu ingat amin mmg suka giler p carrefour.. dah hari2 nak p carrefour... macam tak dak tempat lain dah amin nak p.. haha. takpe... good experience untuk amin... good experience untuk ibu jugak.. ibu tak akan lupa kenangan2 ni semua... i luv u  amin... ummmuuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment