Blogger Backgrounds

Tuesday, November 1, 2011

SOGO

Entry ibu kali ni pasal kita p jalan2 kat SOGO hari tu.. Saja je masuk SOGO ni sebab kat Penang tak dak SOGO... Tiap2 kali p KL mesti ibu p SOGO.. Barang2 dia sama je, so ibu pon taktau pasaipa ibu suka p SOGO.. Maybe selalu dok dengaq citer dari kawan2 ibu yang mengatakan SOGO ni sgtlah heavennya time sale... Maka, ibu pon suka la.. Haha... Jom kita tengok apa yg amin buat..Sangatlah horrornya.. macam2 amin buat... Haha... sampai chumim tension la jadinya... Jom kita layan gambaq 2 amin kat sana..

Tengok tu, amin merangkak kat atas lantai la plak.. Nasibla orang tak ramai.. Ibu suh chumim biaq je amin nak buat apa coz kita semua pon dah letih.. Maklumla, p berjalan2 naik pengangkutan awam.. Jauh sket la kena berjalan... Adoyai, sungguh meletihkan...

Tudia aih... dok meniarap plak atas lantai tu.. Esok pagi, makcik cleaner x yah mop lantai dah la coz amin dah tolong mop dah... Habisla baju dia.. Yang best tu chumim pon join amin sekali dok atas lantai..Padahal ada je tempat duduk kat situ... haha... Sempoi gila chumim nih...

Meniarap sambil main sapu tangan... ish2... mesti orang kata, mai mana la depa nih?... haha.. Ini budak Bukit Selambau mari.... nasib la orang nak kata apa pon kan amin?.. Yang penting amin happy.. Bila amin happy, ibu pon happy... Ibu sayang amin sgt... ummmuuuuaaahhhh

No comments:

Post a Comment