Blogger Backgrounds

Tuesday, November 1, 2011

Pengalaman pertama amin naik LRT

Kali ni entry ibu nak citer pasal pengalaman pertama amin naik LRT.. Benda ni kat KL je ada.. Maka, kalau p KL harusla kita menggunakannya.. Saja ja ibu bawak amin naik public transport ni, nak bagi amin merasa semua benda2 nih.. Nanti bila orang cerita, tak dakla amin rasa cam jakun sgt.. hehehe.. Maklumlah, kat Bukit Selambau tak dak semua benda nih.. Kita harus bersyukurla amin, tempat kita still ada udara bersih n bebas dari segala kesesakan... Tapi bila amin dah besaq nanti taktaula kan coz negara kita la ni pesat membangun...Oklah, jom kita layan gambaq amin first time naik LRT...

Amin tengah sibuk nak bayaq tiket pakai machine... Tapi amin x leh nak sibuk sgt coz x berapa nak sampai... Takpa, next time amin tolong bayarkan k...

Amin n "mimim" sibuk bergambaq kat signboard yang tulis "Masjid Jamek"... Itu tandanya kita berada di Masjid Jamek la kan amin...

Tengok muka amin tu.... Cuak giler... Takut ye amin, LRT ni laju sgt... Mula2 tu memang dok atas chumim je la.. Chumim plak nak dok kat kepala LRT tu.. Lagila nampak kelajuan LTR tuh.. huhu

Haha.. amin asyik berpelukan dengan chumim je.. Nampak gelap je pemandangan coz kita masa ni dalam terowong... So, nampak hitam je la pemandangan dia..

Muka amin still cuak lagi.. Masa ni nak dok atas tok plak...

Masa ni amin dah happy dah.. Dah boleh senyum.. Muka pon dah x cuak dah.. Tapi x dan nak main2 dalam LRT tu dah sampai plak ke destinasi yang kita tuju...

Amin n chumim bergambar kenangan di pintu keluaq LTR tu... Amin la bergambaq kenangan coz bila plak taktau nak naik LRT nih.. Chumim memang sokmola naik LRT nih coz dia dok kat sana... Oklah, nanti kita jumpak lagi di entry yang akan datang k amin.... Ibu sayang amin sgt2.... ummmuuuuaaahhhh

No comments:

Post a Comment