Blogger Backgrounds

Sunday, August 14, 2011

Kad raya pertama yg ibu dapat...

Entry ibu kali ni pasal kad raya yang first ibu dapat tahun ni.... Sungguh cute n i like it very much... Amin nak tau pasai pa ibu suka sangat?... Pasai kad raya ni ada gambaq minnie mouse... Siap pakai baju raya n bawak payung lagi... How sweet... Jom kita tengok kad raya yang ibu dapat... Kad raya ni ibu dapat dari Pu3storeOnline.... Ibu beli beg amin n chu mim kat c2.. Pastu masa dia hantaq tu, dia bagi kad raya ni sekali...


Ni la kad raya yang ibu maksudkan tu... cutekan amin?...


Close up sket bagi nampak dia tulis apa kat bawah tu...


Sebab kad ni cute sgt, maka Ibu telah menampal kad ni kat board bersama ngan gambaq amin dalam opis ibu... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuaaahhhh

No comments:

Post a Comment