Blogger Backgrounds

Thursday, May 20, 2010

Jalan2 Lepas Pantang.... Ye..Ye...

18 April 2010, tarikh keramat....Fuh... akhirnya cukup 44 hari ibu berpantang.... lega rasanya boleh menikmati keindahan alam dari luar lingkungan rumah.... Rasa macam best sgt... tak tergambar dengan kata-kata.. hanya orang yang pernah berpantang je yg tau perasaan ni... hehe

Pagi2 tu dah plan nak keluaq jalan2 bawak amin.... My mum n my lovely sisters pon ikut sekali... teman kakaknya yg nak berjalan-jalan nih... huhu

kat Central Square, Sungai Petani.... saje je jenjalan tgk ragam manusia....

Amin teman ibu tgk kasut... tapi Amin tido.. boring le tuh.. huhu

Jalan lagi.... pusing2 Central square...



Kat kedai makan bersama Amin, mak n eyek... MiM mana?... Oooo, Mim take the photo la... camne Mim nak masuk sekali... huhu...... Hari ni kami makan kat restoran je... Bapak Amin n tok wan Amin tak ikut coz masing2 ada tugas yang perlu diselesaikan... So, just ladies yang pi jalan2 sambil ditemani seorang perwira kecik yang kalu jadi apa2 pon bukan boleh tolong... haha.. siap berdukung lagi perwira nih... bila nak besaq anak ibu nih?
Hari ibu merdeka dari berpantang penuh dengan warna-warni... pi jalan2 n shopping2.... best2...



No comments:

Post a Comment