Blogger Backgrounds

Thursday, May 20, 2010

Cukur Kepala Amin Mursyidi sampai Botak... hehe

Genap 17 hari lepas Amin Mursyidi lahir ke dunia yang penuh warna-warni nih, maka upacara membotakkan kepala Amin Mursyidi pon dijalankan... ibu x sempat nak tulis dalam blog nih....rambut amin pon dah tumbuh balik dah baru ibu sempat nak tulis pasai cukoq rambut amin...... Cian Amin, elok2 ada rambut dibotakkan plak... Tapi x pe, yang penting anak ibu maintain hensem walaupon botak..... ummuuuuaaahhh...

Amin ngantuks sgt....

Amin dibalut dengan kain batik sebelum rambut dicukoq botak.. hehe... Ibu pon x tau pasaipa kena kain batik.. patutnya kain pelekatla.. Amin kan lelaki.. Tapi x kisahla... Asalkan Amin dibungkus dengan elok untuk mengelakkan tgn tu kacau tukang cukoq rambut yang dikenali sebagai Tok Lin.

Tok Lin sedang membuat persiapan untuk mencukoq rambut Amin.... Jeng..jeng..jeng...



Maka startlah upacara menbotakkan rambut Amin Mursyidi....



Tok Lin suruh ibu pegang Amin untuk memudahkan proses pembotakkan kepala Amin... Amin cool je... Tidoq sampai x sedaq habaq... awat anak ibu ngantuks sgt nih?



Ni lah muka baby cool selepas botak.. Bagi pakai bedak sejuk banyak2... bagi sejuk sket kepala tuh..... Ummuuuaaahhhh... sayang anak ibu.....

No comments:

Post a Comment