Blogger Backgrounds

Saturday, May 29, 2010

Amin dah Start Meniarap...Chayok2....

Hari ni Amin Mursyidi dah start meniarap.... Ibu betul2 tak sangka leh tengok ngan mata ibu sendiri first time Amin meniarap.... Cayalah Amin.... Ummuaahhh2..

Ibu apa lagi.. terusla ambik kamera nak snap gambaq Amin meniarap... Tapi bila ibu suruh Amin meniarap lagi sekali Amin dah tak mau... jenuh gak la ibu tunggu Amin nak meniarap lagi... Ibu rasa kena pasang CCTV la kalu nak tgk pergerakan Amin nih.. Takla ibu penat dok pegang kamera.. tapi demi anak kesayangan ibu nih, ibu sanggup pegang kamera 24 jam... hehe

Tgk tu.. lepas 45 minit ibu pegang kamera baru amin nampak macam nak meniarap balik... Ibu pon apa lagi.. Tunggu dengan penuh kesabaran la... tgk2... 1,2,3....

Feeeeeeeewwwwwwwwwwwiiiiitttttt........ anak ibu dah meniarap.... tgk tu... tgn kat bawah dada... x berapa pandai lagi nih... maklumlah, 'saya budak baru belajar' kan Amin?....angkat kepala sket... ummuaahhh2...

Hehe.... tgk tu, anak ibu dah relax je sambil meniarap.... X sabaq ibu nak tgk apa lagi yang amin nak pandai lepas nih.... Tok kata hari tu Amin demam sebab nak boleh meniarap lah ni... Sayang anak ibu... Ummmuuuaaahhh2...

No comments:

Post a Comment