Blogger Backgrounds

Wednesday, September 15, 2010

Amin n Car Seat!!!

Hari ni entry ibu pasal car seat amin... Sebelum raya hari tu, ibu bawak amin jalan2 cari car seat pasal car seat amin yang masa baby tu dah x muat... Amin dah besaq...Sekejap je pakai car seat tuh... x terjejas langsung.. nampak macam baru beli je.. huhu... Takpala kan amin, car seat lama tu kita simpan elok2 k, nnt leh adik amin ka, sepupu amin ka plak pakai.. Kita beli car seat nih, sehari sebelum raya.... And yang bestnya, ibu bagi amin pilih gak yang ni pon... And, sekali lagi amin pilih warna orange.. hehe... Tapi yang ni ibu suka arr coz ada mickey mouse...
Ibu bawak amin p butik anakku coz ada sale... Tgk2 amin cam suka yang tu (betul2 amin suka ke or ibu yang imagine?... haha)...Ok gak arr, dapat gak arr 10%... kira ok la tuh.... Tengok tu, best je amin try car seat kat situ... Dah ok tu, tanpa berfikir panjang, terus je la ibu n bapak beli... Bapak kata, ibu kalu nampak mickey mouse je mmg x soal panjang dah.. haha... nak wat cam ne kan amin?.. dah ibu mmg suka...n then terus la kita balik kampung.. Nak raya la katakan.. hehe.. macamla jauh sgt... Padahal mmg duduk kat kg pon amin nih.. hehe.. Sayang anak ibu nih... ummuuaaahh2...



So, amin pon start la guna car seat baru nih.... kiranya dari Seberang Jaya sampai Bukit Selambau, amin dok atas car seat tu je la... Yang ibu bestnya tentang amin nih, mmg akan dok diam je kalu dalam car seat... Amin macam suka je.. Amin lenguh kot kalau ibu pegang... Amin tido relax je atas car seat tuh.. hehe.. Ibu pon relax la jadi boss kat belakang.. haha...

Tu dia.. relax sambil minum susu... Ibu pon relaxla sekali.. Memang berbaloi la beli car seat ni kat amin coz kita pi mana2 sepanjang raya nih mmg amin duduk dengan baiknya.. X kacau langsung... Ummuuuaaahh... sayang anak ibu nih....

No comments:

Post a Comment