Blogger Backgrounds

Wednesday, September 15, 2010

Amin Mursyidi Vs Yu'xan Lee

Kali ni ibu nak entry pasal Amin jumpak dengan Yu'xan masa hari raya hari tu... Tak sangka tul nak jumpa kat rumah tok nek Amin... masa tu amin, ibu n bapak dah nak balik dari rumah tok nek amin... Tiba2 nampak kete mummy Yu'xan Lee masuk... Ibu pon apa lagi, terus keluaq kete balik coz nak jumpak depa... Asyik tengok dalam blog je... Hari ni dah boleh tengok real... best2...

Ni arr gambaq ibu, amin, mummy n yu'xan.... Ni depan umah tok nek amin merangkap tok wan yu'xan... Comel sangat yu'xan pakai baju grey sedondon dengan mummy n daddy dia.. Amin plak pakai baju biru, sedondon gak arr dengan ibu ngan bapak.. hehe... Tapi yu'xan punya angin x berapa baik masa tu coz panas sgt cuaca petang tuh...


Lepas jumpak jap, kita pon balik la umah tok wan amin plak... Pastu, kita jumpak lagi yu'xan n family kat umah tok wan amin merangkap pak long yu'xan la... Amin n Yu'xan pon main la sama2 konon2nya.. haha... Kecik sangat, x pandai main lagi... Tapi Yu'xan dah boleh merangkak... X sabaq ibu nak tengok amin merangkak... ummuuuaaahh2... sayang anak ibu nih...

Tengok tu, main apa tu sayang?... Main kereta dengan yu'xan ye... Kira ok la tu.. reti gak la sorong2 kereta walaupon 2, 2 orang still baby lagi.. hehe.... nnt tahun depan kalu jumpak lagi, mesti dah boleh main.. dah besaq dah masa tu... Pastu, yu'xan pon balik... "Tahun depan jumpak lagi ye Yu'xan", said amin... hehe.... Sayang anak ibu nih... Ummuuaaahh2..

2 comments:

  1. Ok amin, taun depan kita jmpa lagi hokey...Amin dtg arr Putrajaya raya2 kat rumah yu'xan ajak ibu ngan bapak sekali tau...

    Mummy kiter ckp dia sayannnnnngggg amin. Ummuuuaahh2 jgk, heheh

    ReplyDelete
  2. Tu arr.. amin pon teringin nak pi Putrajaya nih.... Nanti kalu amin p, amin mesti singgah punyalah... My ibu kata umah Yu'xan cantik sgt.. hehe... Ibu kata saaaaaaayang yu'xan... ummuuaaahhh2

    ReplyDelete