Blogger Backgrounds

Monday, April 16, 2012

Outdoor playground...

Last week ada Hari Warga Emas kat Bukit Selambau... tok n tokwan kan orang kuat kelab warga emas bukit selambau.. makanya, ibu kena turun padang sama la.. bukan buat apa pon.. tugas ibu jaga anak kesayangan ibu la.. sapa lagi kalau bukan amin mursyidi.... ibu bawak amin p dewan tempat berlangsungnya hari warga emas tu.. tapi amin takmau dok dalam dewan tu coz kat luaq dewan ada playground.. tengah2 hari rembang dok main kat luaq.... adoi... sakit kepala ibu tau.. tapi nasib baik amin ada kakak2 yang rajin dok main ngan amin... maka, ibu tak yah la dok tengah panas sama2 ngan amin.. ibu p berlindung kat bawah pokok.. haha.. baik x ibu?.. tu la, ibu ajak amin dok kat teduh, amin takmau... Jom kita layan gambaq2 amin n kakak2 main2 kat playground.. tiba2 ibu rasa macam buat photoshoot plak coz banyak sgt gambaq depa posing yg ibu tangkap..

Ni amin tengah main buaian.. Happynya dia...

Ni amin ngan kakak2 tengah main papan longsoq... amin dilayan macam prince sebab kakak2 tu semua dah besaq2... amin takdak kakak, so, tumpang kakak orang je la.. kawan baik2 tau, baru kakak2 tu sayang amin...

Tengok tu, depa posing lagi.. kakak2 ni semua sgt sporting... depa memang selalu main ngan amin pon lepas balik sekolah.. amin pon dah biasa ngan depa.. lagila amin melampau.. kakak duduk atas jongkang jongket, amin suruh turunla.. suruh p dok sana sini ikut suka amin.. yang kakak2 tu plak ikut je cakap amin... ish2..

tengok tu, posing lagi.. memang mesra kamera depa sume nih.. besaq nanti leh jadi model nih..

Gambaq ni ibu suka.. Amin pon posing sekali... hehe..

posing kat buaian plak... tengok amin tu.. over tau.. hehe

naik tangga ikut giliran.. bagus2.. nanti nak naik bas pon beratoq camni tau...

gambaq ni sukar ibu nak tafsir... apa amin tengah buat tuh?... takpala apa2 pon.. yang penting amin happy main tengah2 panas2 rembang tuh.. alhamdulillah amin tak demam.. takut gak ibu.. tapi amin ni degil sgt... ibu ajak masuk dewan takmo plak... syok nak main lagi... adus... apa2 pon ibu sayang amin sgt2.... ummmuuuuuuaaahhhh

No comments:

Post a Comment