Blogger Backgrounds

Monday, April 16, 2012

Mascot Marrybrown...

Kali ni ibu nak cerita pasal amin jumpak mascot Marrybrown kat Kompleks Bukit Jambul hari tu... Kita jalan2 kat sana, tetiba ada mascot marrybrown dok say hi to everybody yang ada kat situ.. Pastu mascot tu jalan-jalan lagi n sampai kat amin... Ibu suruhla amin salam dengan mascot tu... Tapi amin terus tunjuk perak (ni bahasa kedah, kalau dalam istilah lain, jakun kot.. haha.. ibu pon x sure).. Terus peluk bapak kuat2... siap takmo tengok lagi mascot tu... Tapi mascot tu sgt cute.. dia dok pujuk2 gak ajak amin salam ngan dia... i like...

tengok tu, amin kalih kot lain n peluk bapak kuat2...

Dah lama sikit, ibu n bapak pon dok pujuk2 suruh tengok mascot tuh, barula amin ok sket.. Dah kalih tengok mascot tu.. tapi still takmo salam.. kalau tak, boleh ibu tangkap gambaq amin dok dekat2 ngan mascot tu buat kenang kenangan.. haha.. ibu memang suka tangkap2 gambaq nih... last2 bapak je la yang salam coz amin dah jerit-jerit "nak balik.. nak balik"... haha.. ish2.. anak ibu nih.. penakut jugak nu... kalau jumpak mascot mickey mouse yang jalan2 p jumpak orang ramai camni kan best... hari tu dah jumpak kat queensbay.. tapi orang ramai sgt.. yang tu amin suka.. tapi ibu malaih la nak tunggu turn nak p tangkap gambaq ngan mickey mouse tu kat atas pentas.. .. huhu... apa apa pon, Ibu sayang amin sgt2... ummmuuuaaahhhh

No comments:

Post a Comment