Blogger Backgrounds

Monday, April 16, 2012

Birthday amin lagi..

Entry ibu kali ni nak cerita pasal birthday amin lagi.. Amin ni kalau tak sambut birthday lebih dari sekali kira tak sah... haha.. Yang ni kita sambut birthday amin masa 4/3/2012.. Yang kita buat jamuan kat rumah tu lepas dah hari birthday amin coz nak cari masa yang sesuai... Sambutan birthday amin yang ni kita buat kat Bangi... Jauhnye.. nape kita sambut birthday amin jauh sangat?.. sebabnya kita baru je balik dari Bandung masa ni... Ni kira kali terakhirla amin boleh naik airasia p mana2 pon dengan harga RM50.. lepas ni tak boleh dah... amin dah genap 2 tahun... haha...kita sampai pagi kat KL.. so, malam tu kita p celebrate birthday amin beramai2...

Amin happy sangat masa tiup lilin tuh.. Ish2.. budaya mana yang dipraktikkan nih?... hehe..

Ibu, bapak n amin... Masa ni bapak tengah tolong amin potong kek... Ish2.. tak suka la tgk gambaq ibu masa ni.. salah angle tul (ayat tak mau terima kenyataan)... hahaha...

Ni la kek birthday amin malam tu... Kek orange... Amin suka kek nih.. makan, makan n makan lagi... Malam tu kita makan sup gear box, ikan bakaq, ayam apa ntah cute sgt n tomyam... sedap gak arr makan kat situ.. len kali boleh p makn lagi... apa ntah nama restoran tu.. lupa dah ibu.. Village kot kalu tak silap..

Ni la semua family kita yang hadir malam tu... Ada amin, ibu, bapak, tokwan, tok, chumim, mak teh n pak teh... Ni kiranya celebrate secara kecil2an la kan amin... Ibu suka tgk amin makan banyak malam tu n happy sesangat... Ibu sayang amin sgt2... Happy 2nd birthday amin... Semoga Amin sentiasa di bawah rahmat Ilahi dan menjadi insan yang berguna suatu hari nanti... ummuuuaahhh

No comments:

Post a Comment