Blogger Backgrounds

Friday, March 9, 2012

Bye bye Bandung...


Entry ibu kali ni plak pasai kita dah nak balik dari Bandung.... Kita ambik flight kul 8.30 pagi... Makanya, pukul 7.00 pagi kita dah keluaq dari hotel... Kereta yang kita sewa tu dah siap tunggu dah dari pukul 6.30 pagi lagi.. Tapi macam biasa la, sarapan dulu, lepak2 dulu, pastu barula p airport... Amin syidi macam biasa la, ibu gerak awal, bagi mandi then minum susu... Lepas minum susu, tengok2 amin tidoq balik.. haha... Kiranya amin tak sarapan la pagi tu... Yang bestnya amin tidoq sampai la kita naik flight... Lepas 45 minit terbang, baru la amin bangun... Ish2.. ngantuk sungguh anak ibu nih.. Jom kita layan gambaq2 kita sendiri masa nak balik hari tu...

Ni ibu n tok tengah bergossip... Bergossip pasai cukai kepala.. Chumim kat sebelah tu, cam biasala, layan jiwang la kot...Haha.. Nak keluaq dari sini kena bayaq Rp 75,000 seorang... Kiranya kita semua kena Rp 375,000 la tang tu... ish2.. nasib baik ada balance lagi duit rupiah tu... Kalu tak jenuh gak la...Baby tak kena bayaq cukai tu.... Tapi yang bestnya, mula2 dia kata amin pon kena bayaq gak... Tapi nasib baik chumim baca dah siap2... terus chumim sound la orang tu... Kalau nak harap ibu yang selalu baca instruction tak habis ni, mmg main bayaq je la untuk amin sekali... haha.. save Rp 75,000 dah tang tu... hehe.. Tengok amin tu, sedap ja letak kaki atas kerusi... huhu... Terlebih panjang dari stroller... nak kena beli stroller tinggi sket la camni... Baru ibu perasan anak ibu ni tinggi rupa2nya... Tu pon bila nurse yang dok check amin selalu tu kata amin tinggi...

Ibu, bapak, tokwan n tok berdiri sebaris... hehe...Gambaq ni chumim yang tangkap... Sebab tu chumim tak dak dalam gambaq nih... Saja la bergambaq kenangan kat airport ni.. Bandara Hussein Sastranegara Bandung... Tengok tu, amin still dok tidoq lagi.. sket pon tak jaga... memang bestlah jadi baby kan amin?

Ibu bergambaq kenangan dengan pesawat air asia... memang suka sungguhla bergambaq kenangan nih.. hehe.. Amin still tidola... Ibu ngan bapakla orang yang last sekali naik flight hari tu coz sibuk dok posing kat luaq tuh.. hehe... Alhamdulillah, kita selamat sampai kat KL pukul 11 camtu.... Ibu sayang amin sgt2.... ummmuuuuaaaahhhh...

No comments:

Post a Comment