Blogger Backgrounds

Friday, March 9, 2012

Amin dalam perjalanan pulang...

Entry ibu kali ni pasal aktiviti amin dalam flight hari tu... Kita naik flight lebih kurang 2 jam.. So, mestilah kena ada aktiviti kan amin?.. Kalau tak memang bosan arr... Chumim mmg sedia ada aktiviti kalau naik flight.. so, amin pon joinla aktiviti chumim ataupon dengan erti kata lain merampas aktiviti chumim.. haha... Jom kita tengok apa yang amin buat...

Ni gambaq 2 orang anje tok yang selalu gaduh.. Tapi tak boleh berenggang... huhu.. Terlalu banyak chemistry di situ... Maybe termasuk sekali biology n physic... sebab tu la gaduh selalu pon tak leh nak berenggang gak...

Aktivitinya ialah, amin ambik buku chumim n start conteng.... haha.. chumim relax je... Bab ni ibu salute la ngan chumim... Dia tak marah kalau amin conteng buku dia... Maybe dia teringat balik dia dok conteng buku kakak2 dia dulu kot... haha

Ni la hasil kerja contengan amin.... yang ni amin kata amin lukis ayam.... Ish2, tak nampak cam ayam pon... hehe

Yang ni plak amin kata amin lukis rumah... yang ni ibu boleh accept la... coz nampak la jugak bentuk rumah.. haha.. Takpa amin, berlatih lagi... lepas ni mesti boleh lukis macam2 yang ibu boleh kenai.. amin tak yah cakap pon, ibu tau amin lukis apa...

Ni masa kita ambik beg... Amin macam biasa, suka sungguh naik dok atas trolley tu... lepas sampai tu, kita lepak2 dulu bagi orang reda kat bahagian check passport tu... Lambat gak la kita p ambik beg.. Tapi kira ok la, coz kita takyah tunggu beg dok pusing2 kat tempat beg tu pasai dah ada orang tolong ambik n kumpul setempat.. kita terus ambik letak dalam trolley n terus balik... Alhamdulillah, Allah permudahkan segala urusan kita...Oklah amin, itu je yang ibu nak citer pada entry kali nih....Ibu sayang amin sgt2... ummmuuuuaaahhhh

No comments:

Post a Comment