Blogger Backgrounds

Wednesday, December 1, 2010

Trip to Australia- University of Queensland

Entry ibu kali ni pasal kita p melawat universiti yang mak teh p... Tapi x sempat nak melawat banyak sangat tempat kat universiti tu coz hari nak hujan daa.... Cuba amin tgk gambaq amin ngan bapak nih, mendung je kan....
Universiti kat sana bukan macam universiti kat Malaysia... Universiti depa x dak pagar langsung... Tapi University of Queensland (St lucia Campus) ni kira ok lagi... nampak gak la macam university...haha.. Ada banyak gak la university kat area tu..Ada Queensland University of Technology and Griffith University....Tapi ibu tgk universiti ni macam bangunan yang besaq n tinggi... Kiranya sama je la ngn bangunan2 lain kalu kita x baca signboard dia...Kat sana agak dekat la dari satu universiti ke satu universiti yg lain... Kiranya student kat cni boleh duduk satu rumah tapi study kat lain2 university.....Ada ka kat Malaysia camtuh?....Amin belajaq pandai2 k... Nanti ibu hantaq p ngaji kat USM... hehe

Ni amin ngan bapak kat university of Queensland lagi la... Amin syok dok tgk burung2 kat belakang tuh.... Jinak2 merpati la burung dia.... Leh tgk je la... hehe... Ok, jumpa lagi di lain entry... Sayang amin sgt2.....

No comments:

Post a Comment