Blogger Backgrounds

Wednesday, December 1, 2010

Trip to Australia- Bye2 Brisbane

Kali ni ibu nak citer pasal kita dah nak bye2 Brisbane... Kita nak p Melbourne plak... Perjalanan dari Brisbane ke Melbourne lebih kurang 2 jam la naik flight.... Mak teh hantaq kita kat Brisbane airport... Flight kita ke Melbourne pukul 8.30 pm waktu australia...
Tengok tu, amin kat Brisbane airport... Kita naik Tiger Airways p Melbourne.... Tambang kita sume sekali ke Melbourne dari Brisbane ni 500 AUD.... Ni kira penerbangan tambang murah depa la Pak Lang kata.. Kat sana ada banyak lagi... Ada Virgin blue, ada JetStar n macam2 lagi.....Pilih je yang mana nak... Tapi dari citer2 mak teh, macam virgin blue n jetstar je yang glamor... hehe..... Tapi nape kita naik Tiger Airways?... Ini adalah sebab Tiger wat promotion masa tu Pak lang kata...
Ni kita sume masa baru sampai ke Brisbane airport.... Posing dulu la buat kenangan.. hehe

Ni masa tunggu nak check in... Sampai agak awal... Kaunter check in pon x bukak lagi... Saja je kita sume mai awai pasai tgk cuaca sgt mendung... So, lepak kat airport je... Tunggu dalam setengah jam camtu, kaunter check in pon bukak....

Ni tempat collect beg kat airport tuh.. Saja je ibu tangkap gambaq nih... Nak bagi amin tgk, bila amin besaq nnt.. hehe

Amin ngan bapak kat dalam balai menunggu sambil berlatarbelakangkan kapal terbang JetStar...

Ibu ngan Amin dok baca apa tak tau... Dok tengah tunggu nak naik flight la nih... Bosan sungguh...

Yess... Dah boleh naik... Jom kita terbang ke Melbourne plak.... Jom... Jom... Nanti ibu cerita apa plak yang berlaku kat kita lepas ni k.... Sayang amin sgt2.... ummuuuaaahhh2....

No comments:

Post a Comment