Blogger Backgrounds

Tuesday, December 21, 2010

Saya dah ada GIGI!!!...

Entry ibu kali ni adalah pasal amin dah tumbuh GIGI.... Thanks Allah coz give amin this gift... Ibu excited sangat masa amin tumbuh gigi... Amin dah masuk 9 bulan baru tumbuh gigi... Anak kawan2 ibu sume 5,6 bulan dah tumbuh gigi.. hehe... Agak lambat la amin tumbuh gigi... Kiranya amin boleh berdiri dulu la baru tumbuh gigi.... Tapi ok, depa kata kalau gigi lambat tumbuh, lambatla rosak...hehe, betul kot nu kalu amin x makan sweet n ice cream n coklat banyak2, x rongak la gigi....

Tgk tu, amin tunjuk gigi dia... Baru ada 3 batang 1/2... hehe... ibu panggil 1/2 coz gigi yang tu baru nak menunjukkan dirinya.....Dah nampakla sket kat gusi amin tu... Yang lagi 3 tu dah nampak clear.....hehe...



Hehe... Saya suka coz saya dah boleh menggigit (kata amin)...


Ibu, roti canai 1.... saya lapaq nih... hehe

Ibu suka sangat.... coz dengan hadiah dari Ilahi ni kiranya complete la pembesaran amin buat masa nih... Alhamdulillah.... Nanti ibu belanja amin roti canai n teh tarik k.... Ibu sayang amin sangat2... ummuuaaahhhh

1 comment: