Blogger Backgrounds

Sunday, December 19, 2010

Amin n indoor playground...

Entry ibu kali ni adalah pasal amin n indoor playground... Ni lah first time ibu bawak amin p playground coz amin pon dah boleh step 2,3 langkah.. kiranya dah boleh p playground la kan... Kalu sebelum ni asyik merangkak je.. Nanti kotoq la seluaq... haha...

amin naik kereta... tapi cam takut2 je.. hehe

amin in the colourful playhouse...... ibu suka this house... cute sgt...


amin buka pintu nak keluaq... Takmau dah dok dalam rumah warna warni tu...


Amin buat apa tu?...



Amin tengah tukaq masa.... Pukul berapa x tau....


Amin nak makan daun tu... tolong... tolong....


Amin dalam tomato house... Yang ni amin takut plak... x tau la pasaipa... Lepas masuk tomato house ni, sume mainan amin dah x mau main.... Dalam tomato house tu ada hantu ke?... hehe... Misteri nusantara sungguh... Sayang amin sgt2... ummuuaahhh

2 comments: