Blogger Backgrounds

Tuesday, December 21, 2010

Dinosaur oh Dinosaur.....

Hari ahad lepas ibu bawak amin, mak teh n chu mim p tgk dinosaur... Bapak x ikut coz ada kelas....huhu...Amin x pernah tgk dinosaur lagi kan?.. so, ibu nak bagi amin tgk la dino yang dah pupus nih... DinoTrek 2 ni dianjurkan oleh Petrosains... Dulu ibu tgk benda ni kat KL... sekarang ni depa dah bawak mai ke utara plak (SPC mall, Perda).. Senangla sket.. Tapi x la sebesaq kat petrosains sana... huhu....Takpe, yang penting proses pembelajaran berlaku dengan jayanya..

Ni tiket nak masuk DinoTrek 2.... amin free je... hehe.. ibu, mak teh n chu mim kena bayaq la.. huhu


Amin n chu mim sebelum masuk... time ni ibu tengah "q" nak beli tiket....


Amin, ibu n mak teh dengan dinasour.... Dinasour ni leh gerak2 n nganga cam nak makan orang... Amin agak takut la.. Tapi ibu peluk amin kuat2 k... don't worry sayang...


Amin tengah tengah dinosaur fight... Nampak cam real la.... Cayalah petrosains...


Amin, mak teh n chu mim tengah posing ngan dinosaur yang garang.. Tapi dalam gambaq nampak cam lukisan la plak.. hehe


Amin tengan main game dinasour... Amin ka chu mim yang main nih?...


Amin dah start excited tgk dinosaur tu jalan2... cute sgt game tuh...


Amin dah tekan macam2... Maklumlah touch screen... tekan sket je dah kuaq macam2...


Amin yang ketakutan sebab ibu nak tinggal dia kat dinosaur... hehe.... ibu acah je la sayang... Takkan la ibu nak tinggai plak kan... ibu sayang bangat sama kamu... ummuuuaahhh....
Lepas jalan2 kat dalam tu kita pon kuaq la... Tapi DinoTrek 2 ni x besaq mana pon... Sekejap je dah habis pusing... huhu... Tapi ok la untuk bawak anak2 sempena cuti sekolah ni... Jumpa lagi di lain entry...Ibu sayang amin sgt2... umuuuaahhh2

No comments:

Post a Comment