Blogger Backgrounds

Sunday, September 9, 2012

pET?

Entry ibu kali ni nak citer pasai amin ni yang teringin sangat nak bela haiwan peliharaan macam yang selalu amin dok tgk dalam TV tuh... Lagi satu, cousin amin, abang aiman suka bela macam2... Abang aiman takpala, beliau dah besaq... kalau amin yang bela, sapa nak bagi makan etc... alamatnya, bertambahla kerja tok.. hehe

Tapi, memandangkan amin teringin sgt, ibu pon bawakla amin p pekan hari coz kat sana ada orang jual rabbit, ayam n itik... boleh gak amin tgk2 n kalau dapat permission dari tok n tokwan, bolehla amin bela... hehe.... jom kita layan gambaq2 amin kat sana....

Amin  nak ambik rabbit yang putih tu.. nak yang putih je amin kata, yang hitam takmo... huhu..

Amin nak p tengok burung puyuh plak...

Ok, amin tgk ayam plak.... Mula2 berdiri.....

Pastu, start duduk n akhirnya angkat ayam tu bawak keluaq kotak.. masa ni ibu takdan snap dah, dok kalut ligan ayam yang amin lepas tu... haha.... Saja je amin ni tau, nak suh ibu exercise... Tapi kita tak beli pon, coz tok kata kalau nak bela next year bolehla.. masa tu amin dah 3 tahun.. dah pandai sket kot bagi makan ka apa ka... oklah, next year kalau ada rezeki amin, kita beli k... Ibu sayang amin sgt2.... ummmuuuaaaahhhh

No comments:

Post a Comment