Blogger Backgrounds

Sunday, September 9, 2012

Numbers


Entry ibu kali ni nak tunjuk kat amin tulisan amin masa umoq 2 setengah tahun... Amin dah boleh tulis number...  Tapi...... Cuba tengok... terbalikla... macam tulisan jawi... tulis huruf pon macam nih... tapi huruf, amin baru boleh tulis beberapa huruf je macam A, C, H, O n F...  Huruf yang senang2... Amin mmg suka number la ibu rasa coz masa nak kenal number n alphabet dulu pon, amin kenal number dulu.. dah pandai number, baru amin nak baca alphabet plak.... Terbalik pon, terbalikla amin... Tapi yang hujung tu amin kata number NINE, tapi ibu nampak cam cacing kerawit je... hehe... Oklah amin, apa2 pon, ibu sayang amin sgt2... banyak2 berlatih... bagus jugak Ipad tu.. Amin dok trace kat sana n finally boleh tulis atas kertas walaupon terbalik... Tapi yang paling penting, ini adalah hasil usaha tok yang sentiasa berdampingan dengan amin.... Sayang awaklah.. ummmuuuaaahhhhh...

No comments:

Post a Comment