Blogger Backgrounds

Wednesday, October 20, 2010

Kenduri Cik Syana...

Hari ni ibu nak punya entry pasal kita pi kenduri cik syana...haha, ibu bagi sume orang naik pangkatlah..... Al-kisahnya, 16hb oktober yang lepas, ibu n bapak bawak amin p kenduri kawen kawan ibu kat dewan besaq Sg. 2... Tapi ni kenduri belah husband dia.. Kita x pi kenduri umah Cik Syana 10/10 hari tu coz amin kan demam.... kalu kat sana mesti lagi happening coz ramai kawan ibu p kat sana... Takpe, yang penting kita leh tgk cik syana pakai paju pengantin real punya...

Ni amin ngan cik dayah a.k.a pinky mouse... hehe... Apala amin nih, org suh tgk kamera, yang amin p tgk tempat lain wat pe... cik dayah ni pengapit n peneman cik syana la kat sini.. X sabaq nak tgk cik dayah pakai baju pengantin plak... aminnnn....


Fuh... tgk tu, cantik giler pengantin..... Lepas makan kita pon p la buat sesi bergambaq dengan pengantin... Memang bagai pinang dibelah 2 kan amin?... Semoga cik syana n uncle nori bahagia sehingga akhir hayat and cepat2la dapatkan amin kawan... hehe....

Apa amin tgh buat tuh?.. sebenaqnya amin berkenan sgt bunga pengantin tuh... mana boleh amin, majlis x habis lagi... Cik syana kena pegang bunga tu sampai malam... haha...

Ni amin dah nak balik.. Siap dapat kiss lagi dari pengantin... Untung la amin nih... Dapat x aura pengantin?.. hehe... jgn2.. satgi cepat sgt plak ibu dpat menantu... haha



Dalam kul 4 camtu, kita pon balik.... Tgk tu, amin tgh salam ngan pengantin, mintak diri dulu ye cik syana..... yang penting cik syana yang cantik tu memang bertambah2 cantik di hari kawen dia.... best2.... Ibu syang amin sgt2.... ummuuaahh....

No comments:

Post a Comment